Mindfulness met klanken

In groepen worden klankconcerten en workshops gegeven waarin het vergroten van bewust-zijn met behulp van klank kan worden beoefend. De trillingen (resonantie) van de gong en klankschalen zorgen voor harmonie in lichaam en geest waardoor je gemakkelijk kunt ontspannen en rust ervaart. Zie hieronder voor de agenda.


WORKSHOP KLANKSCHALEN in CENTRUM YOUR LIFE YOUR ENERGY; woensdagochtend 20 november

In de workshop “Klankschalen” leer je hoe je een klankschaal aanslaat en hoe je deze kunt gebruiken voor jouw rustmoment thuis of eventueel bij een cliënt.

De workshop bestaat dus uit het verkrijgen van kennis maar vooral het opdoen van ervaring: wat doen de klanken met mij en hoe kan ik klank gebruiken om meer rust te ervaren in mijn dagelijks leven. Je leert dus over de werking van klankschalen, soorten klankschalen, je leert hoe je een klankschaal aanslaat of laat zingen, je oefent in het doen van een klankmeditatie en je ervaart welke klanken passen bij mij?

De workshop is van 9 tot half 12. De kosten bedragen 35 euro per persoon en je kunt je via het inschrijfformulier van Your life your energy opgeven: https://www.yourlifeyourenergy.nl/inschrijfformulier/ en dan kiezen voor Kennismaking met klankschalen. 

KLANKSCHAALMEDITATIE in CENTRUM YOUR LIFE YOUR ENERGY; 5 november en 3 december

Eén zijn met de klank. Door je aandacht te richten op de rijke en warme klanken van de klankinstrumenten kan het denken naar de achtergrond worden gebracht. De harmonische klanken zorgen ervoor dat gevoelens van onrust of spanning (met een lage trilling) worden omgezet naar meer vertrouwen en ruimte. Om 20.00 drinken we een kopje thee waarna de klankmeditatie start. Fijn als je op tijd bent. De klankmeditatie start wordt gehouden in de mooie ruimte van Your life your energy achter Groenstraat 14 in Prinsenbeek. We doen de meditatie zittend; je kan daarvoor een meditatiekussen meenemen of plaatsnemen op een stoel. 
De kosten bedragen 15,00 per persoon en je kunt je via het inschrijfformulier van Your life your energy opgeven: https://www.yourlifeyourenergy.nl/inschrijfformulier/ en dan kiezen voor klankschaalmeditatie.

INLOOP-OCHTEND MET VERKOOP KLANKSCHALEN zaterdag  16 november en 14 december
In de mooie ruimte van Your life your energy achter Groenstraat 14 (aan het parkeerterrein) in Prinsenbeek zijn op bovenstaande data inloop-ochtenden van 10.00 tot 12.30. Het is mogelijk om te ervaren wat een klankschaal met je doet (zoals bij een klankmassage), je kunt kijken welke klankschalen je mooi vindt om eventueel aan te schaffen en je kan informatie krijgen over edelstenen en diverse energetische behandelingen. De thee staat klaar dus leuk als je komt!

MINDFULNESS –  8 weekse training – gericht op parkinson-patiënten

informatie volgt nog

 

KLANK VOOR TWEE PERSONEN: een gongbad  

Hoe speciaal is het als de klanken van de gong voor jullie samen zijn?. Je ligt dichtbij de klankschalen zodat je nog beter de resonantie van de gong en klankschalen kan voelen. Vooral als je (hoog)gevoelig bent is een klankbad aan te bevelen omdat je minder prikkels krijgt van andere mensen. De schalen worden ook langer op je lichaam geplaatst. Zo ervaar je samen de verstillende werking van de verschillende klankinstrumenten én krijg je een korte innerlijke massage zoals in een klankmassage. Het klankbad wordt in een mooie praktijkruimte in Prinsenbeek gegeven. Het klankbad duurt ongeveer een uur. We drinken ervoor en erna op het gemak een kop thee dus je mag hiervoor ongeveer twee uur inplannen. De kosten voor twee personen zijn 109 euro.  Een kadobon is ook te verkrijgen!

Neem ook vooral contact op als je met meerdere personen en een  zit- of ligconcert op locatie zou willen organiseren. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt. 

Neem contact op