Mindfulness met klanken

In groepen worden klankconcerten gegeven waarbij je wordt uitgenodigd om je aandacht te richten op de rijke en warme klanken van de klankinstrumenten. Je maakt een reis langs klankschalen, gong, oceandrum, rainstick en koshi’s. Je ervaart de resonantie van de klanken en zult merken dat dit in de plaats komt van het denken en je daardoor gemakkelijk kunt ontspannen en rust ervaart. Zie hieronder voor de agenda.


KLANK in HET KLOOSTER;  18 januari en 15 februari

In de sfeervolle kapel van Het Klooster aan de Schorsmolenstraat 13 te Breda is er in het midden van de maand om 20.00 uur een klankligconcert (onbetaald parkeren voor de deur mogelijk).

Na een introductie word je geleid om lekker te liggen en de klanken te ervaren. Alleen de mooie klanken van klankschalen, (maar ook de gong, koshi’s en rain-stick) zijn te horen tijdens het ligconcert; er wordt dus verder niet gesproken of gezongen. Als je het prettig vindt dan wordt er ook even een klankschaal op je buik geplaatst zodat je de trilling van de schalen kan ervaren zoals bij een individuele klankmassage.

Het ligconcert start om 20.15 uur (binnenkomst dan niet meer mogelijk) en duurt ongeveer een uur. Daarna drinken we een kop thee met wat lekkers. De zaal is open vanaf 20.00 uur en het is handig om een deken mee te nemen en een (hand)doek om op het matje en het kussen te leggen.
De kosten bedragen Euro 17,50 per persoon. Het maximum aantal deelnemers per concert is 15 deelnemers en de minimale leeftijd is 18 jaar.

Je kunt je opgeven door een app te sturen naar Irene 06-81876351; je krijgt dan een bericht terug of er een plaats voor je vrij is. Daarna kun je je reservering definitief maken door te reageren op de Tikkie of door 17,50 euro over te maken op NL24RABO0313757666 tnv Klankschaalontspanning ovv je naam en de datum van het klankconcert. Het is ook mogelijk om 3 concerten te reserveren voor 50 euro.

Neem ook vooral contact op als je een  zit- of ligconcert op locatie zou willen organiseren. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt. 

Voor 2 personen is het mogelijk een privéklankbad te ervaren waarbij de klankschalen langere tijd op je lichaam worden geplaatst. Zo ervaar je de verstillende werking van de verschillende klankinstrumenten én je lichaam wordt innerlijk gemasseerd omdat de klankschalen een langere tijd op je lichaam worden geplaatst.

Het klankbad wordt in de praktijkruimte in Prinsenbeek gegeven.
Het klankbad duurt ongeveer 75 minuten en kost voor 2 personen 75 euro.

 

 

 

Neem contact op