Klankschalen

“De klank van de klankschaal beroert ons innerlijk en brengt de ziel in trilling. De klank lost spanningen op, mobiliseert het zelfhelend vermogen en maakt scheppende energie vrij. De klank herinnert aan geborgenheid en oervertrouwen.”

Met hun rijkdom aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten: laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen dan ontstaan er golfjes die zich over het hele water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul zowel horizontaal als verticaal in beweging gezet. Ons lichaam bestaat voor circa 80% uit water. De trillingen zorgen voor resonantie in de structuur van de cellen. De vibraties kunnen ook invloed hebben op de hersengolven; die dan een evenwichtiger patroon gaan volgen. Het bewustzijn en het denkvermogen worden helderder en overzichtelijker.

De trillingen van de klankschalen zorgen voor een goede prikkeloverdracht in je lichaam. De prikkeloverdracht komt tot stand in je zenuwstelsel. Deze fungeert als telefoonverbinding tussen je hersenen en de rest van je lichaam.  Als de prikkeloverdracht niet goed functioneert worden signalen aan delen van je lichaam niet goed doorgegeven. Dit kan ervoor zorgen dat het lichaam onvoldoende voedingsstoffen opneemt en ook geen emotionele ballast meer kan verwerken.

De klanken en vibraties dringen op verscheidene niveaus diep in een mens door: lichamelijk, emotioneel en geestelijk.

Wil je een klankschaal voor jouw rustmoment of meditatie?

De hoogwaardige schalen die ik verkoop zijn in Nepal gemaakt en ik zoek deze persoonlijk uit bij een importeur in Nederland. De prijzen zijn afhankelijk van het gewicht en liggen tussen de 50 en de 120 euro (geen btw). Om de klankschalen aan te slaan heb ik ook diverse kloppers en ook kussentjes voor onder de klankschaal. 

Mooie kadobonnen zijn ook te verkrijgen.  


 

Neem contact op