Over Irene

Eind 2015 werd ik tijdens een ligconcert geraakt door de werking van klankschalen. Ik kreeg een gevoel van thuiskomen en had sterk de wens om met klankschalen te gaan werken. Bij de Peter Hess Academy Klankkleur heb ik de opleiding tot klankmasseur gevolgd en succesvol afgerond. Naast de therapeutische klankschalen heb ik diverse andere instrumenten leren bespelen zoals de gong, oceandrum, koshi’s en de rainstick.

Sinds 2011 ben ik als student verbonden aan de School voor praktische filosofie en spiritualiteit. De kennis die ik daar opdoe over stilte, aandacht en bewustzijn is voor mij heel waardevol en helpt mij in het moment te blijven. Ik ervaar dagelijks dat alles wat je met volle aandacht doet geluk brengt. Dit geldt ook bij het aanslaan van de schalen daardoor ervaar ik de klank en dit geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd. Het geven van klankmassages en houden van klankconcerten geeft mij op die manier ook veel energie!

Verder ben ik geboren in 1971 en woon samen met mijn man en onze twee kinderen in Prinsenbeek.

 

 

 

Ik ben lid van het Europees Vakverbond voor Klankmassage-therapie in Duitsland. Via dit Vakverbond blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten.

 

 

 

Neem contact op