Over Irene

Eind 2015 werd ik tijdens een ligconcert geraakt door de werking van klankschalen. Ik kreeg een gevoel van thuiskomen en had sterk de wens om met klankschalen te gaan werken. Bij de Peter Hess Academy Klankkleur heb ik de opleiding tot klankmasseur gevolgd en succesvol afgerond. Naast de therapeutische klankschalen heb ik diverse andere instrumenten leren bespelen zoals de gong, oceandrum, koshi’s en de rainstick.

Begin 2019 heb ik de opleiding Mindfulness based cognitive therapy afgerond. Ik oefen zelf dagelijks om meer met stilte en aandacht te leven omdat ik merk dat ik daardoor geluk en liefde ervaar.  Door met aandacht de klankschalen aan te slaan ben ik één met de klank en dit geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd.  Het geven van klankmassages en het houden van klankconcerten geeft mij op die manier ook veel energie!

Als natuurgerichte therapeut ben ik verbonden aan beroepsvereniging BATC en benader ik elke behandeling op een holistische wijze. De mens zien we daarbij als een geheel. Voordat we beginnen met de behandeling, loop ik eerst de 5 natuurgerichte principes met je door. Pas daarna stel ik een diagnose vast en adviseer ik een behandelmethode.

Ik ben lid van het Europees Vakverbond voor Klankmassage-therapie in Duitsland. Via dit Vakverbond blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten.

Neem contact op