Meld je aan voor een gratis intake-gesprek

Referenties

Het leven is vaak een slagveld van indrukken

maar dan………

één slag op de klankschaal en er is nog maar één indruk

……hoe indrukwekkend………………..

 

John (na een week klankmeditatie)

indrukwekkend

Mijn eerste keer klankschaalontspanning was een heel bijzondere en prettige ervaring. Irene zorgt voor een rustgevende omgeving en legt alles goed uit. De ruimte is behaaglijk verwarmd en ruikt heerlijk. Het geluid van de schalen werkt heel rustgevend en soms lopen de geluiden door elkaar heen en voel je jezelf gewoon ‘wegzakken’. Zelfs mijn maag reageerde op de geluiden!. Kortom een aanrader: geef jezelf over en geniet van een moment voor jezelf!

Annelies

De eerste kennismaking met de klankmassage is mij erg goed bevallen. De warme ontvangst en zorg van Irene, de sfeervolle ruimte met de comfortabele massagetafel. Een uur vol genieten! Mijn energieniveau steeg dusdanig dat ik allerlei klussen heb afgemaakt waar ik al lang tegenop zag….Heerlijk!

Yvonne

Hoewel ik veel verschillende massages heb ervaren (je kunt het bijna een hobby noemen) was ik erg verrast door mijn ervaring bij de klankmassage. Vooral hoe intens ontspannend de trillingen van de klankschalen werkte. Het leek dat door de trillingen mijn gedachten werden verdoofd waardoor ik me helemaal aan het moment kon overgeven, echt heerlijk! … Een ervaring om jezelf of een ander te gunnen.
Een ervaring om jezelf of een ander te gunnen.

Susan

‘Wat mag er gebeuren?’, was de mooie vraag waarmee Irene de sessie inleidde. Geen idee nog wat ik kon of mocht verwachten. Ik hoopte op ontspanning en rust. Wat er gebeurde? De ruimte, de uitstraling van Irene de klanken van de schalen, ze brachten inderdaad ontspanning;  rust in lijf en hoofd; achtergrondgeluiden drongen niet meer door en af en toe…kwam ik ineens ‘terug’; alsof ik in diepe slaap was geweest. Was dit reizen naar het onbewuste? Wie zal het zeggen… de ervaring was goed en erg fijn; echt even me-time!

Cindy

Ik voel me een ervaring rijker. De behandeling zelf vond ik prettig en rustgevend. Ik had het gevoel dat ik me helemaal kon ontspannen en viel af toe bijna in slaap. Mijn gedachten gingen aanvankelijk alle kanten op, maar op een gegeven moment was er gewoon niks. Na afloop voelde ik me energiek. Ik kom zeker nog een keer terug!

Claudette

Wat ik heb ervaren tijdens de klankschaalmassage was een heerlijke ontspanning voor zowel het lichaam als de geest, en een ervaring van innerlijke rust en ruimte. Dank je wel Irene!

Marianne

Het was voor mij de eerste keer dat ik een klankschalenbehandeling kreeg. Ik had al wel een beetje gehoord hoe het gaat. Je krijgt eerst een intake-gesprek met Irene. Zij zorgde voor een rustige en fijne sfeer. Na het gesprek ga je met kleren aan op een behandeltafel liggen. Door de behandeling voel je jezelf al snel ontspannen. De geluiden en trillingen heb ik als heel bijzonder ervaren. Het was heel fijn! (ook een leuk idee om iemand cadeau te geven).

José

Een klankschalenbehandeling is geweldig om mijn hoofd leeg te maken en werkt bij stress. Het geeft mij een totale ontspanning. Heerlijk! Bedankt Irene.

Diane

Ik ben nu al verschillende keren bij Irene geweest voor een klankschaalmassage en ik vind het een heerlijk relaxmoment voor mezelf. De klanken en trillingen werken door in heel mijn lichaam (en geest) en geven een hele diepe weldadige ontspanning. Irene creëert een rustige en prettige sfeer die ervoor zorgt dat je jezelf goed kunt ontspannen. Kortom een echte aanrader om jezelf cadeau te geven of iemand anders eens heerlijk mee te verwennen.

Lisette